Жіноча сумка кроссбоді Sambag Bale SQS металік з хутром

589 грн
Збирайте бонуси за покупки і оплачуйте ними замовлення + 17 бонусів

В закладки

порівняння




Сумка жіноча кросс боді Sambag Bale SQS металік з хутром

Огорніть себе теплом і м'якістю сумки Sambag Bale SQS. Штучне хутро, створює відчуття затишку навіть у найхолодніші дні. Міцна екошкіра гарантує довговічність і збереже ідеальний вигляд. Легкий і компактний формат дає можливість брати все необхідне, не обтяжуючи себе зайвим.

Кросбоді сумка задовольнить всі ваші потреби

Якісна кросс боді, виготовлена з міцних матеріалів і слугуватиме довгі роки. Стильна і дуже практична, має низку значних переваг:

  • матеріал – екошкіра, успішно пройшла тест Мартиндейла на 50 000 циклів, що свідчить про її високу зносостійкість;
  • підкладка з оксфорду стійка до пошкоджень і зношування;
  • блискавки YKK з металевими бігунками, надійно фіксуються і не розстібнуться самі по собі за перевантаження;
  • шкіряний ремінь надійно пришитий і не розтягнеться з часом, металевий регулятор дає змогу точно підігнати довжину ременя;
  • крім основного відділення, сумка має кишеню на блискавці, для зберігання документів, телефону або інших важливих речей;
  • розмір 20х20х8 см.

В нашому інтернет-магазині «SamBag» ви можете купити жіночу сумку на будь-який смак. Широкий вибір на будь-який бюджет.

 

Жіноча сумка кроссбоді Sambag Bale SQS металік з хутром за вигідними цінами.

Вітаємо у "Sambag" інтернет магазин жіночих сумок! Наш принцип - унікальний підхід до кожного клієнта і ми допоможемо вам купити сумку або сумки рюкзаки для будь-якого випадку. Ми завжди пропонуємо актуальні моделі та широкий вибір на рюкзаки шкільні, щоб задовольнити вподобання наших клієнтів.

Жіночі сумки в магазині "SamBag"

Наша команда має багатий досвід у цій сфері та завжди готова надати найкращі поради для вашого стилю. Наші досвідчені менеджери завжди допоможуть вам обрати сумки чоловічі або рюкзак міський купити які можна за вигідними цінами. На сайті ви швидко знайдете рюкзак від українського виробника "Sambag". Завітайте до нашого онлайн-магазину сумок та рюкзаків і знайдіть свій унікальний стиль!
відгуки